Meedoen aan het WIKIvarium

Uit WIKIvarium
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Bron: Wikipedia de vrije encyclopedie.

Wie mogen er meedoen?

Instructievideo


Toelatingsbeleid

WIKIvarium heeft geen toelatingsbeleid. In principe kan iedereen aan het kenniscentrum werken. Sommigen vragen zich misschien af wat dat betekent voor de uiteindelijke kwaliteit van WIKIvarium. Bedenk dan dat wellicht juist door die verscheidenheid een zeer acceptabel niveau kan worden bereikt.

Kijk voor meer informatie over eventuele onjuistheid onder: WIKIvarium:Algemeen voorbehoud.

Aanmelden

Je hebt de mogelijkheid om onder een door jouw gekozen naam deel te nemen aan het WIKIvarium. Wanneer je dit wilt ga je naar aanmelden/inloggen. Dit is niet verplicht, je kunt ook anoniem meedoen. Wanneer je ingelogd bent wordt je geïdentificeerd door je naam. Wanneer je ervoor kiest om je niet aan te melden wordt je geïdentificeerd door het IP-adres.

Kijk voor meer informatie over aanmelden onder: WIKIvarium:Privacybeleid.

Normen en waarden

Belangrijk om te weten is dat wij een paar normen hebben afgesproken die je geacht wordt te respecteren.

  • Dit is geen discussieforum. In overleg met elkaar zoeken we met respect voor de mening van anderen naar een oplossing. Daar zijn de overlegpagina's voor, bovenaan op elke pagina.
  • We proberen de artikelen zo objectief mogelijk te houden. Dat betekent dat WIKIvarium geen platform is voor het verkondigen van iemands eigen overtuiging, ook al is het onderwerp nog zo controversieel. Het is géén preekstoel, géén plek voor actievoering. WIKIvarium is een kenniscentrum.
  • Als je het werk van iemand anders wilt verbeteren, of eigen kennis wilt toevoegen, maar je niet zeker van jezelf bent, of als je een vraag of opmerking over een pagina hebt, dan is daar de overlegpagina van dat onderwerp voor.

Kijk voor de andere regels en richtlijnen op de pagina: Spelregels.

Bewerkingstips

Zie je een spellingsfout of een onjuistheid? Denk je dat je een onderwerp kunt aanvullen? Heb je kennis over een verwant onderwerp? Je kunt direct aan de slag. Wanneer je niet weet hoe je kunt bewerken, kijk dan even onder: Bewerkingstips.


Servicepagina's WIKIvarium:

Meedoen aan het WIKIvariumSpelregelsBewerkingstipsWIKIvarium:PrivacybeleidWIKIvarium:Algemeen voorbehoudWIKIvarium:Over WIKIvarium